Så söker du bostad

Under fliken Jag SÖKER respektive Jag hyr BOSTAD i huvudmenyn kan du söka bland alla våra lediga lägenheter. För att söka en lägenhet behöver du först registrera dig som sökande hos oss.

Registrering
Du kan enkelt registrera dig som sökande genom att fylla i dina uppgifter och skapa en inloggning. Du behöver bara registrera dig en gång och kan sedan lämna intresseanmälan för de lägenheter som stämmer in på dina önskemål. Du når Intresseanmälan under Jag SÖKER.

Urval
När du registrerat dig kan du börja göra ditt urval. I menyerna väljer du vilka områden du är intresserad av, vilken storlek och hyra du maximalt önskar. När vi har en lägenhet tillgänglig som stämmer in på dina önskemål får du automatiskt ett meddelande till den e-postadress du angett vid registreringen.

Intresseanmälan
Vid varje tillgängligt objekt finns en länk till Intresseanmälan, där finner du också kontaktinformation till ansvarig uthyrare hos oss.

Uthyrningsprocessen
När du lämnar en intresseanmälan till en lägenhet registreras denna anmälan i vårt system där den behandlas av våra uthyrare. Du kan också se att lägenheten lagts till på ditt personliga Intressekort.

Lägenheten kommer att fortsätta att vara publicerad bland våra lediga lägenheter till dess att uthyraren påbörjar urvalsprocessen. Om du blir utvald för visning av lägenheten kommer du att få ett e-postmeddelande. Detta meddelande innehåller också mer information om lägenheten. Efter visningen kan du sedan ta ställning till om lägenheten i fråga är din framtida bostad eller inte. 

Om du inte blir kallad till visning finns din intresseanmälan kvar i databasen för framtida liknande objekt som dina önskemål visar. Det är viktigt att du är aktiv, om du inte loggat in på din profil inom 6 månader kommer din Intresseanmälan att försvinna automatiskt, du får ett e-postmeddelande innan det sker.

Då vi alltid strävar efter en blandad hyresgästsammansättning, förbehåller vi oss rätten att välja fritt bland våra sökande.

Välkommen med din intresseanmälan!

Letar du efter förråd, parkeringsplats?

Dessa ligger inte upplagda på hemsidan, kontakta istället ditt lokala områdeskontor för mer detaljerad information i ditt område.

 

Söker du bostad i Göteborg? Vi lämnar våra lediga lägenheter till BoPlats Göteborg. Klicka här så når du deras sida.