• Dansk site
  • English site
  • Mina sidor
  • Sök

Redan innan 1700-talet fanns hyresrätten som boendeform. Fast då var bostäderna små, trånga och kalla och bekvämligheter som vi tar för givet idag lyste med sin frånvaro.
 
Sedan dess har vi upplevt en industrialisering som förändrat samhället i grunden, så även hyresrätten. Människor har bott i allt från trångbodda kaserner, vackra stenhus, flerbarnshus, lamellhus etc. till miljonprograms-lägenheter och vår tids nybyggnationer. 

Vi vill att du ska längta hem!

Hyresrätten är en bekväm boendeform som vi på Balder vill bevara och utveckla för att även framöver vara det självklara valet av bostad. Hemmet ska vara en plats att trivas och må bra. Du som hyresgäst vet bäst hur du vill bo och vi vill göra vårt allra bästa för att skapa ett boende där du vill bo kvar oavsett ålder, inkomst eller familjestruktur. 

Uppgradering till HEM

Även äldre lägenheter kan ha nybyggd standard. Det har vi tagit fasta på och skapat vår produkt HEM - vi ser till att lägenheten får en rejäl ansiktslyftning som både du och den mår bra av. Samtliga materialval i lägenheten är valda utifrån perspektivet att vi tar ansvar för det vi bygger, använder i våra lägenheter och lämnar till kommande generationer. Uppgraderingen görs då våra lägenheter sägs upp och står klara till dess att nästa hyresgäst flyttar in.

Våra HEM-lägenheter byggs hållbart och med största omtanke om miljön. 

Välkommen till ditt nya hem

Lägenheten förses med en säkerhetsdörr, badrummet med kakel, klinkers och golvvärme samt även t ex. duschvägg i glas, handdukstork etc. Finns det plats installeras även tvättmaskin och torktumlare. Hallen får ett klinkersgolv som är både snyggt och praktiskt och resten av lägenheten ett parkettgolv av hög kvalitet. Tak och väggar målas i samtliga rum. I ditt nya kök, lägenhetens hjärta, finns inbyggnadsugn, micro, diskmaskin, spishäll, fläktkåpa, kyl och frys. Allt nytt och fräscht.

Din nya lägenhet är ett helt nytt hem med en härlig atmosfär. Det enda du behöver göra är att möblera precis som du vill ha det. Trender kommer och går, men stil och kvalitet går aldrig ur modet. Så har vi skapat ditt nya hem - ett hem som inte går ur tiden. Tillsammans sparar vi energi och tid och får en bättre boendemiljö.

Kontaktperson

Per Lagerlöf

Inköpschef
+46 31-83 94 23
Relaterad information