• Dansk site
  • English site
  • Mina sidor
  • Sök

Var, hur och varför

Balder äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi vill i alla lägen vara en engagerad, nytänkande och långsiktig partner - oavsett om du är en aktieägare, affärspartner eller hyresgäst. Balder skapar attraktiva och trygga områden för människor att bo i och där nya affärer kan utvecklas. Med egen personal på varje ort finns vi alltid nära våra hyresgäster.

Tillsammans ska vi lyckas

Balder fortsätter att växa och utvecklas. Den viktigaste förklaringen till Balders positiva utveckling är alla fastighetsförvärv, investeringar och inte minst hela Balders organisation som förvaltar investeringar på bästa sätt. Tillsammans med våra aktieägare, finansiärer, kunder, leverantörer och samhället i stort ser vi fram emot goda affärsmöjligheter många år framöver. 

Balder ger bidrag till Barncancerfonden

Balder är ett Vänföretag till Barncancerfonden och försöker i och med det bidra till att hjälpa drabbade barn och familjer i en svår situation. För mer information om vad det innebär, se Barncancerfondens hemsida.

Balder stödjer nattvandrarna 

Nattvandrarna är en ideell organisation vars syfte är att finnas där för unga vuxna när de rör sig ute på kvällar och nätter. Nattvandrarna strävar efter att förebygga kriminalitet som skadegörelse, våld och drogmissbruk.

Relaterade länkar