Lediga lokaler, Kontorshotell, Butikslokal, kontor, restauranger, förråd, lagerutrymmen

Du är här

Utflyttning

Bestämmer ni er för att flytta från vårt fastighetsbestånd önskar vi er ett stort lycka till och hoppas på återseende. Vänligen ta del av nedan information inför din flytt.

Söker ni ny lokal? 

Kontakta vår uthyrning för att lämna uppgifter om era nya behov och önskemål. Vår förhoppning är att tillgodose dessa och hitta en ny lokal för er att hyra. 

Uppsägning hyresavtal

En uppsägning ska alltid vara skriftlig för att anses vara delgiven. Uppsägningen ska skickas till mottagaren med rekommenderad post. I uppsägningen bör man vara noggrann med fr.o.m. vilket datum uppsägningen ska ske, vilken lokal uppsägningen gäller och vem uppsägningen riktar sig till samt vem som har skrivit den. 

Förbesiktning

Förbesiktning av lokalen utförs i ett tidigt skede för att ni som hyresgäster ska hinna återställa eventuella skador som kan ha uppstått under hyrestiden. Vi vill få ett bra avslut på vårt hyresförhållande, därför är det viktigt att ni som hyresgäster närvarar under förbesiktningen. 

Slutbesiktning

I god tid innan ni ska flytta behöver ni beställa tid för en slutbesiktning. Detta gör ni genom att kontakta er förvaltare eller ert närmaste lokalkontor. Under besiktningen går vi tillsammans igenom och bedömer skicket på lokalen inför din utflyttning. En jämförelse görs med noterat skick vid er inflyttning. Har lokalen misskötts eller förändrats utan lov från oss som hyresvärd kan ni bli ersättningsskyldiga. 

Överlåtelse

Om du vill överlåta din lokal ber vi dig att fylla i blanketten och skicka den till oss. Om du har några frågor eller funderingar kring överlåtelsen är du välkommen att kontakta kundservice.