Om oss Fastighets AB Balder

Du är här

Ex-jobb

Sverige

Vad roligt att ni är intresserade av att göra ert Ex-jobb/uppsats hos oss på Fastighets AB Balder. Vi gillar verkligen att samarbeta med engagerade och drivna studenter och ser mycket positivt på ett sådant arbete. Det är alltså här som ni kan skicka in en förfrågan om ett samarbete med oss. Detta gör ni genom att trycka på Ansök.

Då vi får in många förfrågningar runt om i Sverige så uppskattar vi verkligen att ni tar er tid att utförligt svara på våra urvalsfrågor kopplade till den här ansökan. Beskriv gärna så utförligt som möjligt kring vad ni skulle vilja skriva uppsatsen om, vem som skulle passa som handledare (tex en förvaltare, en marknadsförare, en byggnadsingenjör etc) samt en beskrivning av er själva och era intresseområden. Detta underlättar arbetet med att skicka er förfrågan till rätt person inom organisationen.

Tveka inte att ta kontakt med oss om ni har några frågor eller funderingar och kom gärna med förslag kring vad ni tror hade varit spännande att kika vidare på. Vi älskar nämligen att utmana gamla sanningar!

I samband med att ni skickar in er EX-jobbsförfrågan så kommer ni även få tillgång till våra rekryteringstester. Om ni är flera som skriver ihop så går det bra att vidarebefordra mailet så att er uppsatskollega också får möjlighet att genomföra testen.


Ni är hjärtligt välkomna att skicka in en förfrågan om att skriva ert Ex-jobb hos oss!
Kontaktperson
HR Fastighets AB Balder