Om oss Fastighets AB Balder

Du är här

Spontanansökan

Sverige

Vad roligt att du är nyfiken på oss här på Balder!

Du kanske är intresserad av att arbeta på Balder eller så har du en riktigt bra idé för hur vi skulle kunna bli ännu bättre som fastighetsbolag, hyresvärd, arbetsgivare eller samhällsbyggare? Du har kanske en kompetens eller erfarenhet som vi på Balder skulle ha nytta av, men som vi inte söker efter för tillfället?

Vi är nyfikna på att veta vad det är du kan hjälpa oss med och varför du tycker att du skulle passa bra på Balder! Förtydliga även gärna i ditt CV och personliga brev hur din kompetens kan komma till nytta hos oss och vad du har lärt dig av dina tidigare erfarenheter. För att matchningsprocessen ska bli så bra som möjligt är det viktigt att du svarar på alla frågor i vårt formulär. 

Balder finns idag på flera orter: Gävle, Göteborg, Helsingborg, Karlstad, Malmö, Mariestad, Norrköping, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Uddevalla, Vårby, Västerås samt Åstorp.

Berätta gärna i din ansökan:

  • Var i Sverige du är intresserad av att arbeta.
  • Vilken typ av tjänst du är intresserad av.

Om du studerar och är intresserad av arbete hos oss under eller efter dina studier berätta gärna:

  • Vad du studerar och på vilken ort.
  • Var i Sverige du skulle vara intresserad av att arbeta under eller efter att dina studier är klara.

Vi jobbar aktivt med våra spontanansökningar men tänk på att en spontanansökan inte innebär att du har sökt en specifik tjänst, utan du måste själv också bevaka och söka annonserade tjänster. För att hålla dig uppdaterad rekommenderar vi att du följer oss på våra sociala medier som Facebook, LinkedIn och Instagram. Men vi kan glädjande konstatera att vi har flertalet kollegor hos oss som började sin resa med att skicka in en spontanansökan hos oss. Lägg därför gärna lite extra tid på att förklara för oss vad du vill jobba med samt på vilken ort.

Vad händer efter att jag har skickat in min spontanansökan?

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Balder valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. I urvalsprocessen ingår två stycken rekryteringstester. Det ena är ett problemlösningstest (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP). Nästa steg blir således att du får ett mail med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra. 


Lycka till med din ansökan önskar vi på Fastighets AB Balder!

Kontaktperson
HR Fastighets AB Balder