Du är här

Lediga lägenheter i Sundsvall

Lägenheter för uthyrning i Sundsvall

Sedan 2009 förvaltar och utvecklar Balder hyreslägenheter i Sundsvall med omnejd. Balders hyresrätter hittar du i centrala Sundsvall samt i närliggande områden som Bredsand, Stockvik och Kvissleby.

Att hyra en lägenhet i Sundsvall ska vara enkelt, tryggt och långsiktigt. Vi har som mål att erbjuda dig som söker en lägenhet i Sundsvall ett boende som passar just dig och ditt livsskede, här och nu.

Vi har lediga lägenheter i varierande storlekar och lägen, så när det är dags att söka ny hyresrätt i Sundsvall finns vi här för dig.

Bostäder

Hyra
2900 kr/mån
13600 kr/mån
Storlek
1 rok
5 rok
Din sökning gav 7 träffar

Så söker du lägenhet

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav (se vår uthyrningspolicy) och deras köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. Har du frågor som rör HomeQ ber vi dig att ta kontakt med deras kundservice.

Uthyrningspolicy och support

  • Uthyrningspolicy
    Vi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.
  • Frågor och svar - HomeQ
    Hitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.

Att bo i Sundsvall

I natursköna Sundsvall finns alla möjligheter till ett aktivt och hälsosamt liv. Förutom det 30 mil långa skidspår som omger staden finns fina förutsättningar för att upptäcka Sundsvall längs de stora gröna strövområden som återfinns på flertalet platser runt staden. Även om stadens tjugotal parker bör omnämnas mer får invånaren absolut inte missa att besöka Sidsjö naturreservat, ett naturskyddat område på över 226 hektar.