Kvinna i en av Balders lediga lokaler
Du är här

Kommersiella lokaler

Storlek
2 kvm
19000 kvm
Din sökning gav 7 träffar

Lediga lokaler i Sverige

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag är vi med dig hela resan när du väljer att hyra lokal. Vi har lokaler i storstäderna StockholmGöteborg och Malmö. Vi har även lediga lokaler i ett flertal städer runt om i Sverige – SundsvallGävle, Karlstad, Norrköping, Trollhättan, Skövde och Lund.

Vad söker du för lokal?

Du behöver en lokal som är matchar ditt företags behov och vi kan vara med under från tanke till förverkligande. I vår portfolio finns kontor, butiker, lager, restauranger och industrilokaler med attraktiva lägen i Sverige. Att leta efter lokaler kan vara tidskrävande, genom att ta kontakt med oss på 020-151 151 så vägleder vi dig genom djungeln av olika möjligheter.

Långsiktig fastighetsägare som tänker hållbart

Balder strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Som fastighetsägare har vi ett långsiktigt perspektiv med att bygga, utveckla och förvalta våra fastigheter. Vi arbetar kontinuerligt för att exempelvis digitalisera våra fastigheter och säkerställa att den el vi köper in till våra fastigheter kommer från förnybara källor.

Nära samverkan med våra hyresgäster

När du hyr en eller flera lokaler av oss är du en del av den ständigt växande Balder-familjen. På Balder är vi ett stort gäng engagerade människor som dagligen ser till våra hyresgästers behov: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Det är viktigt för oss att även finnas fysiskt nära dig som hyresgäst, därför har vi ett flertal lokal- och områdeskontor och kan vara snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är du som kund nöjd är vi nöjda!

När du känner dig redo för att hyra lokal av oss vet du att vi finns där för dig.