Du är här
1 / 5

Affärsgatan 14 KVISSLEBY

Lokal med bra skyltläge och backoffice ytor

Kliv in i en lokal mitt i Kvissleby centrum med skyltvänliga fönster i entrén, en stor öppen butiksyta med 2 st backoffice rum och möblerbar hall. Lokalen är om 62 kvm. I bakre utrymmet (back office) återfinns ytor för personal med pentry och wc. Parkering finns mitt emot lokalen på andra sidan Affärsgatan. Frisör, klädbutik samt apoteket är era grannar i denna kommersiella fastighet.

Omgivning: 
Kvissleby centrum med puls och rörelse. Härliga promenadstråk efter Ljungan med grönskande områden. Njurundahallen med sim-arena, gym och sporthall samt Nolbybacken som erbjuder både alpint och mountainbike. I närhet finns både isbanor, skid- och motionsspår samt en padelhall. På 10 minuter når du friluftsbadet Dyket och Sundsvalls golfklubb.
Kommunikationer: 
I Kvisslebycentrum återfinns busstation med kontinuerliga bussförbindelser till Sundsvalls centrum med en restid på ca 15 minuter.
Service: 
Här finns ICA-Kvantum med postombud, apotek, vårdcentral, restauranger, brandstation, gym, Systembolag, samt flertalet olika butiker och frisörer.
Parkering: 
Parkeringsmöjlighet för besökande finns på andra sidan Affärsgatan. Möjlighet att hyra personalparkering finns i närhet till fastigheten.

Se alla våra lediga lokaler i Sundsvall

Fakta
Lokalnummer: 
10302-3006
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

62 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Urban Sjöström

Telefonnummer: 
060-524564