Du är här
1 / 5

Affärsgatan 18 KVISSLEBY

226 kvm öppna ytor och högt till tak mitt i Kvisslebycentrum

Butikslokal med god tillgänglighet mitt i Kvisslebycentrum. Här erbjuds en öppen yta med högt till tak samt stora skyltfönster som ger en bra exponering ut mot Affärsgatan (centrumgatan). Av den totala ytan avser ca 226 kvm butiksyta inklusive personalutrymmen med pentry och wc samt 2 st mindre rum. Övrig yta är förråd, lager samt källarförråd. Lokalen har möjlighet att utformas efter verksamhetens behov och känsla.

Omgivning: 
Härliga promenadstråk efter Ljungan med grönskande områden. Kvissleby centrum med puls och rörelse. Njurundahallen med sim-arena, gym och sporthall samt Nolbybacken som erbjuder både alpint och mountainbike. I närhet finns både isbanor, skid- och motionsspår samt en padelhall. På 10 minuter når du friluftsbadet Dyket och Sundsvalls golfklubb.
Kommunikationer: 
I Kvisslebycentrum återfinns busstation med kontinuerliga bussförbindelser till Sundsvalls centrum med en restid på ca 15 minuter.
Service: 
Här finns ICA-Kvantum med postombud, apotek, vårdcentral, restauranger, brandstation, gym, Systembolag, samt flertalet olika butiker och frisörer.
Parkering: 
Flertalet parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten samt i närområdet. Även möjlighet att förhyra motorvärmaraplatser.

Se alla våra lediga lokaler i Sundsvall

Fakta
Lokalnummer: 
63001-3010
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

227 - 418 kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Katharina Engebo

Telefonnummer: 
060-524559