Du är här
1 / 5

Affärsgatan 4D KVISSLEBY

Inflyttningsklar Kontorslokal i markplan med innergård

Lokal i markplan redo för inflyttning utan anpassning. Lokalen är om 292 m2 fördelat på öppna kontorsytor, cellkontor, konferensrum, personalrum med komplett kök, flertalet wc samt omklädning med dusch och hwc, reception för kundmottagning, öppna ytor för arkivering och förråd samt en grönskande innergård med bänkar och grillplats.

Lokalen är ljus i sin färgsättning med både linoleummatta samt textiler på golven, ljuddämpande undertak samt installerat kylsystem 2021.

Omgivning: 
Härliga promenadstråk efter Ljungan med grönskande områden. Kvissleby centrum med puls och rörelse. Njurundahallen med sim-arena, gym och sporthall samt Nolbybacken som erbjuder både alpint och mountainbike. I närhet finns både isbanor, skid- och motionsspår samt en padelhall. På 10 minuter når du friluftsbadet Dyket och Sundsvalls golfklubb.
Kommunikationer: 
I Kvisslebycentrum återfinns busstation med kontinuerliga bussförbindelser till Sundsvalls centrum med en restid på ca 15 minuter.
Service: 
I centrum återfinns ICA-Kvantum, systembolaget, apotek, gym, vårdcentral, restauranger samt ett flertal butiker och frisörer.
Parkering: 
Parkeringsplats går att hyra i närhet av fastigheten. För parkeringsplatser är det separat kö.

Se alla våra lediga lokaler i Sundsvall

Fakta
Lokalnummer: 
10304-3001
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

292 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Urban Sjöström

Telefonnummer: 
060-524564