Du är här
1 / 5

Artillerigatan 16B GÖTEBORG

Butikslokal med bra skyltläge

Butikslokal med bra skyltläge i centrala Gamlestaden. Stora skyltfönster mot gatan. Äldre skick, lokalen kan renoveras på egen hand alternativt av hyresvärd vid överenskommelse. Möjlighet till parkering finns.

Lokalen är idag ej anpassad för restaurangverksamhet.

Till denna lokal söker vi ej : kiosk, postombud, frisör, solarium och barberare då det finns ett flertal i nära anslutning.

Omgivning: 
Gamlestaden är en av de äldsta delarna av Göteborg med nära till både centrum och grönområden. Med gångavstånd till stora grönområden finns tillgång till promenadstigar och en idrottsanläggning.
Kommunikationer: 
Gamlestaden har goda kommunikationsmöjligheter med hjälp av buss, spårvagn och pendeltåg. Med gångavstånd till närmsta hållplats får du tillgång till flera buss- och spårvagnslinjer som på några minuter tar dig in till centrum. Från närmsta hållplatsen SKF går spårvagnslinjerna 6, 7 och 11 samt busslinjerna 58 och 519. Förutom kollektivtrafik finns här också bra tillgång till cykelvägar.
Service: 
I närområdet finns ett stort utbud av service i form av matbutiker, restauranger, caféer, gym och servicebutiker.
Parkering: 
Ja

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
80128-5009
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

181 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Erik Tapper

Telefonnummer: 
031-109914