Du är här

1 / 5

Backavägen 3 GÖTEBORG

Bli först i framtidens Backaplan

Vart hamnar du 6 minuter från Centralstationen? Det är några få platser i Göteborg som har den sträckningen men väldigt få där du har möjligheter att hitta något helt nytt. Nu har du chansen att ge ditt företag unika förutsättningar. Med Backaplans potential, framtida expansion och unika läge i ryggsäcken skapar vi på Balder vårt första kontorshus. Nyproduktion för kontor i Göteborg, helt enkelt.

Men inte bara ett kontorshus i vanlig benämning. Visst kan vi berätta om 19.000 kvadratmeter uthyrningsbar yta, 12 och 16 våningsplan med älven och nya Hisingsbron som utsiktspunkter, 75 meter högt, 250 parkeringsplatser med ett flertal laddstationer och ett exceptionellt bra pendlingsläge både med bil och kollektivtrafik. Nej, det här blir något extra och utöver det vanliga. Det här blir först i ett område som så länge längtat efter mycket mer.

2021 planerar vi att sätta spaden i marken och startar Backaplans utveckling som en av Göteborgs största satsningar i modern tid. Ta chansen att sätta ditt företag på kartan. Ta chansen att bli först i framtidens Backaplan. 2023 flyttar du in.

Är du och ditt företag intresserade av framtidens kommersiella lokaler på Backaplan? Kontakta Kevin Holgersson från Balder, 031-83 94 88, eller besök våran hemsida www.nyproduktion.balder.se/omrade/backaplan/.

Fakta
Lokalnummer: 
1465-6000
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

700 - 19000 kvm

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Kevin Holgersson

Telefonnummer: 
031-839488