Du är här
1 / 5

Baltzarsgatan 31 MALMÖ

Modernt city-kontor med utmärkt skyltläge.

I Malmös mest centrala delar har vi förmånen att erbjuda ett modernt och yteffektivt kontor som skänker stora möjligheter.

Stora ytor med öppna kontorslandskap, konferensrum, två mindre mötesrum samt ett snyggt pentry med intilliggande matsalsyta. Lokalen är smakfullt renoverad med mörka textilmattor rikligt med fönsterpartier och glaspartier från golv till tak. Lokalens planlösning kan med enkelhet anpassas efter verksamhetsspecifika behov.

Välkomna på visning!

Omgivning: 
Mitt i city ligger fastigheten Von Conow, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.
Kommunikationer: 
På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Lätt access ut till större trafikleder.
Service: 
Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.
Parkering: 
Parkeringsgarage finns i fastigheten och lediga platser tecknas genom Balder.

Se alla våra lediga lokaler i Malmö

Fakta
Lokalnummer: 
1258-5351
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

539 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Carl-Fabian Larsson

Telefonnummer: 
0406009691