Du är här
1 / 5

Birger Jarlsgatan 57 STOCKHOLM

Helt eget våningsplan i Spårvagnshallarna!

Välkommen till ett fantastiskt kontor med attraktivt läge i Spårvagnshallarna. Kontoret har en utmärkt kombination av öppna ytor, konferensrum i olika storlekar och stora sociala ytor som bidrar till glädje och gemenskap. I fastigheten finns även varmgarage med hiss upp till kontoret.

Läget är mycket eftertraktat med endast några minuters promenad till City, Stureplan och Odenplan. Med en kortare promenad ner längs Birger Jarlsgatan tar du dig till Stureplans mittpunkt och Östermalmstorg. Inom nära räckhåll finns Humlegården, gym, caféer och flertalet välkända restauranger.

Kommunikationer: 
Gångavstånd till närmsta tunnelbanestation, Rådmansgatan (grön linje), samt Tekniska Högskolan (röd linje). Busshållsplats direkt utanför entrén.
Service: 
I fastigheten finns även tillgång till delat arbetsutrymme i den gemensamma atriumgården. Lunch och middagsrestaurang, juice- och salladsbar, konferensanläggning, SATS gym, bilservice samt låsbart cykelförråd och omklädningsrum med duschmöjligheter. Området i övrigt bjuder på all tänkbar service.

Se alla våra lediga lokaler i Stockholm

Fakta
Lokalnummer: 
1269-5401
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

1223 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Josef Boulaich

Telefonnummer: 
087353735