Du är här
1 / 5

Birger Jarlsgatan 57 STOCKHOLM

Spännande och unika möjligheter i Spårvagnshallarna!

Varmt välkommen till Spårvagnshallarna. En spännande plats med flertalet faciliteter som gör arbetsplatsen bekvämare och exklusivare.
I Spårvagnshallarna har du bland annat tillgång till ett exklusivt gym, café, restaurang, varmgarage i huset, cykelparkering, omklädningsrum och omfattande konferensmöjligheter.

Läget är mycket eftertraktat med endast några minuters promenad till City, Stureplan och Odenplan. Med en kortare promenad ner längs Birger Jarlsgatan tar du dig till Stureplans mittpunkt och Östermalmstorg. Inom nära räckhåll finns Humlegården, gym, caféer och flertalet välkända restauranger.

Omgivning: 
I ett attraktivt område med direkt närhet till pulserande Stureplan ligger denna fastighet omgiven av flertalet restauranger och butiker.
Kommunikationer: 
Gångavstånd till närmsta tunnelbanestation, Rådmansgatan (grön linje), samt Tekniska Högskolan (röd linje). Busshållsplats direkt utanför entrén.
Service: 
I fastigheten finns även tillgång till delat arbetsutrymme i den gemensamma atriumgården. Lunch och middagsrestaurang, juice- och salladsbar, konferensanläggning, SATS gym, bilservice samt låsbart cykelförråd och omklädningsrum med duschmöjligheter. Området i övrigt bjuder på all tänkbar service.

Se alla våra lediga lokaler i Stockholm

Fakta
Lokalnummer: 
1269-5601
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

875 - 2405 kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Josef Boulaich

Telefonnummer: 
087353735