Du är här

1 / 5

Birger Jarlsgatan 57 STOCKHOLM

Kontor i anrika Spårvagnshallarna!

Möjlighet till ett stort kontor i Spårvagnshallarna precis intill stadspulsen samtidigt som du finner lugnet inne i kontorslokalerna. Här finns en bra mix av många mindre arbetsrum, större konferensrum och pausytor. Lokalen har en god planering med reception, konferensrum, mötesrum, köksdel och pausdel i kontorets främre del. Denna yta är utmärkt som kundmottagning för att senare bege sig till något av dem intilliggande mötesrummen eller det större konferensrummet.

I bortre delen finns alla kontorets arbetsrum som karakteriseras av äldre tidstypiska detaljer som högt i tak och djupa fönsternischer. Här får alla medarbetare utmärkt arbetsro.

Omgivning: 
Läget är mycket eftertraktat med endast några minuters promenad till City, Stureplan och Odenplan. Med en kortare promenad ner längs Birger Jarlsgatan tar du dig till Stureplans mittpunkt och Östermalmstorg. Inom nära räckhåll finns Humlegården, gym, caféer och flertalet välkända restauranger.
Kommunikationer: 
Gångavstånd till närmsta tunnelbanestation, Rådmansgatan (grön linje), samt Tekniska Högskolan (röd linje). Busshållsplats direkt utanför entrén.
Service: 
I fastigheten finns även tillgång till delat arbetsutrymme i den gemensamma atriumgården. Lunch och middagsrestaurang, juice- och salladsbar, konferensanläggning, SATS gym, bilservice samt låsbart cykelförråd och omklädningsrum med duschmöjligheter. Området i övrigt bjuder på all tänkbar service.
Fakta
Lokalnummer: 
1269-5333
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

1078 - kvm

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Josef Boulaich

Telefonnummer: 
087353735