Du är här
1 / 5

Botkyrkavägen 4 VÅRBY

Ljusa välkomnande kontorslokaler med stora möjligheter.

Flexibla kontorslokaler med en i dagsläget rumsindelad planlösning med mycket bra konferensmöjligheter och trevliga pausytor. Lokalerna ligger på höga höjder i byggnaden som erbjuder en trevlig utsikt och gott med ljusinsläpp. Varierande storlek från 90 kvm till 525 kvm. Skyltplats med läge mot E4/E20 finns att förhyra samt parkering och förråd.

Omgivning: 
Vårby är en del av Huddinge kommun som gränsar till Vårberg, Segeltorp och Flemingsberg. Fastigheten ligger strategiskt intill E4/E20 med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, gym och natur. Mycket bra skyltläge och nära bilavstånd till Skandinaviens största handelsplats, Kungens Kurva och Skärholmen Centrum.
Kommunikationer: 
Tunnelbana inom promenadavstånd ca 500 meter samt flertalet busslinjer som stannar vid Vårby allé. Fastigheten ligger utefter E4/E20, vilket gör det mycket lätt att ta sig till och från arbetet med bil.
Service: 
I området finns det restauranger, bilservice, Lidl, vårdcentral samt frisör.

Se alla våra lediga lokaler i Huddinge

Fakta
Lokalnummer: 
1532-5014
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

143 - 578 kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Madeleine Norrby

Telefonnummer: 
08-7353734