Du är här
1 / 5

Brovägen 5 STOCKSUND

TAKTERRASS MED SJÖUTSIKT // VARMGARAGE I SAMMA HUS // 4 KM TILL TULLARNA

Välkommen till denna trevliga kontorslokal som ligger högst upp i huset med en stor takterrass och eftermiddagssol. Ytan är utmärkt disponerad med möjlighet att kunna sitta flera i öppet kontorslandskap samtidigt som det finns mötesrum att tillgå. Lokalen har dubbla pentryn som är bra utrustade i hög och modern standard. Från hissen nås fastighetens varmgarage där det idag finns lediga platser. Dessutom finns möjligheten att hyra ett förråd precis intill garaget. Annonseringsmöjligheter finns på husets fasad mot e18. Fiber finns indraget i fastigheten.

Omgivning: 
Naturskön omgivning med Edsviken runt hörnet. T-bana, och buss vid Danderyds Sjukhus och Roslagsbana för bra kommunikationer till Stockholms innerstad och Norrort.
Kommunikationer: 
Inverness ligger kommunikationsmässigt mycket bra med direkt närhet till t-bana, bussar och Roslagsbanan. T-bana, och buss vid Danderyds Sjukhus och Roslagsbanan finns när intill.
Parkering: 
Varmgarage finns i fastigheten och nås med hiss.

Se alla våra lediga lokaler i Danderyd

Fakta
Lokalnummer: 
I953-5014
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

188 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Josef Boulaich

Telefonnummer: 
087353735