Du är här
1 / 5

Drottninggatan 69 GÖTEBORG

Modernt kontor på attraktiv adress

Ta hissen upp till detta modernt renoverade kontor om 94 kvadrat på Drottninggatan 69. Kontoret består av ett öppet landskap samt ett inglasat konferensrum. Dessutom finns ett separat rum med pentry samt toalett och dusch.

Adressen är optimal för det företaget som vill sitta centralt och kanske till och med pendlar till Göteborg. Centralstationen ligger endast någon minut bort till fots.

Verkar detta som någonting för ditt företag? Tveka inte på att kontakta oss för mer information!

Omgivning: 
Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Du har även Hotell Radisson Blu som stod färdigrenoverat vintern 2017. Varför inte ta med kollegorna dit på AW? Söker du efter utmärkta lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande och Saluhallen ligger ett stenkast bort. Varför inte en lunch på Hotell Pigalle, eller en kort promenad till Vapiano?
Kommunikationer: 
Denna fastighet är perfekt placerad vid Drottningtorget/centralstationen där du har i princip alla buss- och spårvagnslinjer. Dessutom är det perfekt att ta tåget för en weekend i Stockholm och för den som pendlar. Brunnsparken ligger också bara någon minut ifrån.
Parkering: 
Parkeringshus finns på gångavstånd.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1319-5401
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

94 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Robbin Kronvall

Telefonnummer: 
031-3518323