Du är här
1 / 5

Drottninggatan 69 GÖTEBORG

Trevlig lokal med centralt belägen adress.

Välkommen till Drottninggatan 69. Här finns en mycket centralt belägen kontorslokal om 94 kvadratmeter. Lokalen är framförallt ett öppet kontorslandskap men har även ett tillhörande konferensrum samt separat pentry.

Lokalen har fönster mot ljusgården samt innergården vilket ger bra ljusinsläpp.

WC & Dusch - Ja
Hiss - Ja

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning: 
Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Du har även Hotell Radisson Blu som stod färdigrenoverat vintern 2017. Varför inte ta med kollegorna dit på AW? Söker du efter utmärkta lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande och Saluhallen ligger ett stenkast bort. Varför inte en lunch på Hotell Pigalle, eller en kort promenad till Vapiano?
Kommunikationer: 
Denna fastighet är perfekt placerad vid Drottningtorget/centralstationen där du har i princip alla buss- och spårvagnslinjer. Dessutom är det perfekt att ta tåget för en weekend i Stockholm och för den som pendlar. Brunnsparken ligger också bara någon minut ifrån.
Parkering: 
Parkeringshus finns på gångavstånd.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1319-5201
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

94 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Robbin Kronvall

Telefonnummer: 
031-3518323