Du är här
1 / 5

Drottninggatan 69 GÖTEBORG

Trevlig lokal med centralt belägen adress.

Nu finns 94 kvm at hyra på Drottninggatan 69, adressen är ultimat för det företaget som vill sitta centralt och kanske till och med pendlar till Göteborg.

Centralstationen ligger endast någon minut bort till fots. Lokalen består mestadels av öppen yta och ett kontor. Lokalen har fönster mot ljusgården samt gården vilket ger bra ljusinsläpp.

WC & Dusch - Ja
Hiss - Ja

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning: 
Centralt läge med närhet till shopping och service. Precis utanför fastigheten har du butiker och restauranger nära tillhands. Du har även Hotell Radisson Blu som till vintern 2017 är helt nyrenoverat. Varför inte ta med kollegorna dit på AW? Söker du efter utmärkta lunchställen finns hela centrala Göteborg till ditt förfogande och Saluhallen ligger ett stenkast bort. Varför inte en lunch på Hotell Pigalle, eller en kort promenad till Vapiano?
Kommunikationer: 
Denna fastighet är perfekt placerad vid Drottningtorget/centralstationen där du har i princip alla buss- och spårvagnslinjer. Dessutom är det perfekt att ta tåget för en weekend i Stockholm och för den som pendlar. Brunnsparken ligger också bara någon minut ifrån.
Parkering: 
Parkeringshus finns på gångavstånd.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1319-5201
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

94 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Adam Johanson

Telefonnummer: 
031-109901