Du är här
1 / 5

Första Långgatan 28B GÖTEBORG

Kontor i världsklass!

Nu finns det möjlighet att hyra ett kontor för det stora företaget. Här sitter du mitt i händelsernas centrum med goda kommunikationer utanför dörren. Kontoret är fräscht och nyrenoverat. Det finns möjlighet att ta hela delen eller en mindre del om ca 800kvm.

Omgivning: 
Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas.
Kommunikationer: 
Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar du till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.
Service: 
I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker att tillgå.
Parkering: 
Det finns parkeringsmöjligheter att hyra i garaget i mån av plats som ligger anslutning under garaget. Hör av er så ser vi över dessa möjligheter.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
3007-5018
Yta: 

800 - 2253 kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Emil Abrahamsson

Telefonnummer: 
031-109997