Du är här
1 / 5

Första Långgatan 30 GÖTEBORG

Central kontorslokal i Göteborgs centrum

Välkommen till en central kontorslokal om 303kvm på Första Långgatan. Kontoret har fönster i flera väderstreck vilket ger ett mycket bra ljusinsläpp.
Här erbjuds 13 kontorsceller i olika storlekar, konferensrum, reception och kök.
Det finns stora möjligheter att göra om till ett mer öppet kontorslandskap, kontakta ansvarig uthyrare för mer information.

Omgivning: 
Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas.
Kommunikationer: 
Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar man till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.
Service: 
I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker att tillgå.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
3007-5072
Yta: 

303 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Robbin Kronvall

Telefonnummer: 
031-3518323