Du är här
1 / 5

Fredsborgsgatan 24 STOCKHOLM

Välkommen till ett drömkontor!

Här är grundstenarna lagda för att kunna få till det framtida drömkontoret. Attribut som gedigen takhöjd, stora fönster med mycket ljusinsläpp (gavelläge), egen ingång och ett utmärkt skyltläge är några saker som bidrar till att detta kan bli ett riktigt flaggskepp.

Eftersom ytan är helt öppen ger det enorma möjligheter att kunna skräddarsy kontoret helt efter egna önskemål. Kontoret ligger på entréplan vilket ger god synlighet.

Omgivning: 
Liljeholmskajen är ett nytt och attraktivt område som växt fram precis vid Mälaren. Här finns mycket restauranger, livsmedelsbutiker och caféer. Det finns även flera gym i närheten.
Kommunikationer: 
Området har ett utmärkt läge oavsett om man väljer att åka kollektivt, med egen bil eller cyklar. Det är mycket bekvämt gång- och cykelavstånd till Södermalm via såväl Årstabron som Liljeholmsbron. Det finns ett stort utbud av kollektivtrafik kopplat till området. Precis intill finns tvärbanan som går genom området med stationen Årstadal. Bara några minuter bort finns Liljeholmstorget som är knytpunkten för tvärbanan, t-bana och buss. I närbelägna Årstaberg stannar även pendeltåget till.
Service: 
Det märks verkligen att området är populärt. I Liljeholmsgallerian som ligger en kortare promenad bort finns ett 90-tal restauranger, butiker och övrig service tillgängligt. På Kajen som vetter mot Årstaviken finns även populära kaféer och lunchrestauranger.

Se alla våra lediga lokaler i Stockholm

Fakta
Lokalnummer: 
1545-5301
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

442 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Anders Trotzig

Telefonnummer: 
087353744