Du är här

1 / 5

Göteborgsvägen 93 A SURTE

Välplanerad utbildningslokal mitt i Surte

Välplanerad och ljus lokal på bottenvåningen belägen i fastighet mitt i Surte. Lokalen har flera kontor och konferensrum samt flera toaletter varav två är handikappsanpassade. Många fönster ger ett rikligt ljusinsläpp och lokalen är delbar då det finns två entréer och pentryn. Välkomna att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning: 
Fastigheten är belägen och utgör en del av Surte centrum i Ale kommun. Surte är den tätort inom Ale kommun som ligger nämast Göteborg. Här hittar du flertalet förskolor, grundskolor och bra pendlingsmöjligheter. Du har även närhet till skog, vandringsspår och badplats.
Kommunikationer: 
Kommunikationsmöjligheterna är goda från Surte. På endast cirka 10 minuter med pendeltåg tar du dig in till centrum. Åker du bil är det E45 hela vägen in till Göteborg på 20 minuter.
Service: 
Läget erbjuder förskola och grundskola endast 10 minuters promenad bort. Mataffär och restaurang finns bara några meter bort. För större utbud av all form av service finns Ale Torg bara 10 minuters bilfärd från fastigheten.
Fakta
Lokalnummer: 
1181-5001
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

424 - kvm

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Erik Tapper

Telefonnummer: 
031-109914