Du är här
1 / 5

Hjärnegatan 3 STOCKHOLM

Kontor högst upp i huset med balkong mot innergård!

Ljust och trevligt kontor beläget högst upp i fastigheten med balkong mot innergård. Lokalen har två entréer vilket gör att det med enkelhet går att ha en intern och en extern del. Kontoret har en rumsindelad planlösning med flertalet rum i varierande storlekar för både kontor, konferens och möten samt ytterligare ett mötesrum en trappa upp på loftvåningen. Här finns luftiga gemensamhets ytor, pentry och tre toaletter.
Lokalen har en varm och välkomnande känsla med ljusinsläpp från två håll.

Omgivning: 
Fastigheten är byggd 1956 och består av 6 våningar bestående av båda bostadshyresgäster och kontor med ett välkomnande och väl bevarat trapphus. Fastigheten är centralt belägen på en lugn gata ett par kvarter bort från Rådhusets tunnelbanestation. I området hittar man restauranger så som Kitchen & Table, Mamas & Tapas, Clarion Hotel Amaranten, Lokal och såklart klassikern Mäster Anders. Runt hörnan finns mysiga caféer, all tänkbar service och närheten till avslappnande promenadstråket Norr Mälarstrand.
Kommunikationer: 
Kommunikationerna är goda. Både gröna och blåa tunnelbanelinjen stannar på flera stationer på Kungsholmen och flera busslinjer trafikerar Kungsholmen.
Service: 
All tänkbar service finns i närområdet.

Se alla våra lediga lokaler i Stockholm

Fakta
Lokalnummer: 
I954-5501
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

234 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Madeleine Norrby

Telefonnummer: 
08-7353734