Du är här

1 / 5

Hulda Mellgrens gata 11 Västra Frölunda

Yteffektiv yta i attraktivt område

Nu finns chansen att bli en del av ett välkänt företagsområde med skyltläge mot leden.

Till lokalen finns även en stor terrass på översta våningen som exponeras mot tre väderstreck. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

I denna fastighet finns möjlighet att ta all yta vilket i princip gör ert företag till ensam hyresgäst i huset, att dela upp ytorna går också bra, se planlösning för hur de ytorna ser ut på de tre olika våningsplanen.

Omgivning: 
Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag stationerade i området.
Kommunikationer: 
Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Det finns två busslinjer, 84 och 186, som trafikerar området med hållplats Sisjö Kullegata. Dessa busslinjer tar dig vidare till Marklandsgatan och Frölunda Torg som båda är knutpunkter för kollektivtrafiken.
Service: 
I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger bara några minuter bort
Fakta
Lokalnummer: 
1368-5003
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

695 - kvm

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Emil Abrahamsson

Telefonnummer: 
031-109997