Du är här
1 / 5

Hulda Mellgrens gata 11 Västra Frölunda

Modernt och smakfullt kontor i attraktiva Sisjö industriområdet

Välkommen till vårt kontor på Hulda Mellgrens gata 11. Belägen på bottenplan består kontoret av ett öppet kontorslandskap, två separata kontorsrum och ett konferensrum. I lokalen finner man även två toaletter varav en med dusch samt ett välutrustat pentry.

Med ljusinsläpp från två väderstreck är detta en ljus kontorslokal passande för många typer av verksamheter.

Verkar detta vara en lokal för ditt företag? Kontakta oss för mer information och inbokning av visning!

Omgivning: 
Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag som har sin verksamhet stationerad i området.
Kommunikationer: 
Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Det finns två busslinjer, 84 och 186, som trafikerar området med hållplats Sisjö Kullegata. Dessa busslinjer tar dig vidare till Marklandsgatan och Frölunda Torg som båda är knutpunkter för kollektivtrafiken.
Service: 
I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger bara några minuter bort

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1368-5004
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

185 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Robbin Kronvall

Telefonnummer: 
031-3518323