Du är här
1 / 5

Hulda Mellgrens gata 11 Västra Frölunda

Ljus kontorslokal högst upp i huset

Välkommen till denna kontorslokal högst upp i huset på Hulda Mellgrens gata 11. Kontoret har tre separata cellkontor och i övrigt flera ytor passande för öppet kontorslandskap. Med stora fönster genomgående i hela lokalen får man ett mycket trevligt ljusinsläpp och god utsikt över Söderleden.

Omgivning: 
Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag och här arbetar ca 15 000 personer.
Kommunikationer: 
Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Det finns två busslinjer, 84 och 186, som trafikerar området med hållplats Sisjö Kullegata. Dessa busslinjer tar dig vidare till Marklandsgatan och Frölunda Torg som båda är knutpunkter för kollektivtrafiken.
Service: 
I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger bara några minuter bort

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1368-5010
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

219 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Victor Grönnelid

Telefonnummer: 
031-109998