Du är här
1 / 5

J A Wettergrens gata 7 VÄSTRA FRÖLUNDA

Lager/verkstadslokal

Lager/verkstads lokal med mycket bra läge i Högsbo. Stora ytor för lagerhållning eller produktion. Lokalen har ramp från markplan för inlastning.

Takhöjd: 2.8m
3 fas uttag: Ja

Finns även små förråd att tillgå:
10-75kvm

Omgivning: 
Högsbo industriområde är en del av Högsbo i sydvästra Göteborg. Det ligger mellan Dag Hammarsköldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden och omfattar ett flertal industrier och kontorsbyggnader.
Kommunikationer: 
Kommunikationen till och från J A Wettergrens gata är mycket god. För den bilburne kommer man snabbt och lätt ut på Dag Hammarsköldsleden och vidare till E6, E20. Kollektivtrafiken är också bra, precis utanför fastigheten finns busshållsplats, där stannar busslinjerna 82 samt 758 som tar dig vidare mot Marklandsgatan, som är knutpunkt för kollektivtrafiken, och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 30 min
Service: 
Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. Flertalet lunchrestauranger finns i området, varav en är belägen i fastigheten. Med bilen tar du dig på några minuter till köpcentrum Frölunda Torg och 421, här finns all service och butiker man kan önska.
Parkering: 
nslutning till fastigheten.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1251-5003
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

1046 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Victor Grönnelid

Telefonnummer: 
031-109998