Du är här
1 / 5

Jagaregatan 4 MALMÖ

Kontor där anrikt möter modernt

I en länk mellan City och Västra Hamnen finns det nu möjlighet att sitta i unika kontorslokaler där anrikt möter modernt. Kontoret är unikt i då man har återbrukat gamla material och kompletterat de med en modern design.

Omgivning: 
Magasinet ligger mitt i Varvsstaden, med närhet till Malmö Centralstation, restauranger och hotell. Byggnaden har en utemiljö med direkt anslutning till både grönska och vatten. Det gör att de som arbetar här enkelt kan skifta perspektiv och spendera arbetsdagen både ute och inne. Vid Magasinets norra gavel bidrar den för de flesta okända mikroparken med grönska i kvarteret. Komplett med fullvuxna träd och byst av Kockums grundare är den som en lunga för kvarteret där atmosfären är dämpad och avkopplande. Längsmed vattenrummet mot söder byggs en nästan kilo­ meter lång kajpromenad.
Kommunikationer: 
Malmö Centralstation ligger endast en enkel promenad bort, hållplatsen Malmö Dockan ligger även i närheten om man vill ta bussen.
Service: 
Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.
Parkering: 
Parkeringsmöjligheter finns på området.

Se alla våra lediga lokaler i Malmö

Fakta
Lokalnummer: 
1634-5531
Yta: 

980 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Carl-Fabian Larsson

Telefonnummer: 
0406009665