Du är här
1 / 5

Kalendegatan 26 MALMÖ

Unikt kontor i centrala Malmö med direkt tillgång till parkeringshus och takträdgård

Flexibel kontorslokal om 1169 - 1656 kvm fördelat på ett plan.
Lokalen har en blandad planlösning med kontorslandskap, enskilda kontor, mötes- och konferensrum och stort öppet kök med matlagningsmöjligheter.

Via de dubbla ljusgårdarna ges direktaccess till fastighetens gemensamma takträdgårdar och parkeringshus. Lokalen har flera entréer med möjlighet att separera besökare och personal.

Ytan är möjlig att anpassa efter era behov och önskemål både vad det gäller planlösning, storlek och materialval. Möblerad bild och ritning är en illustration med förslag på möblering och/eller ombyggnad.

Varmt välkomna på visning!

Omgivning: 
Mitt i city ligger fastigheten Spinneriet, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.
Kommunikationer: 
På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Lätt access ut till större trafikleder.
Service: 
Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.

Se alla våra lediga lokaler i Malmö

Fakta
Lokalnummer: 
1078-5441
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

1169 - 1656 kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Carl-Fabian Larsson

Telefonnummer: 
0406009665