Du är här

1 / 5

Kalendegatan 26 MALMÖ

Centralt kontor med parkeringsmöjligheter för det större företaget

Lokalen är belägen på plan fyra och har en blandad planlösning med kontorslandskap, enskilda rum, mötes- och konferensrum och stort öppet kök med matlagningsmöjligheter.

Via de dubbla ljusgårdarna ges direktaccess till fastighetens gemensamma takträdgårdar och parkeringshus. Lokalen har flera entréer med möjlighet att separera besökare och personal.

Planlösningen är flexibel med möjlighet att utöka den totala ytan till 2289 kvm.

Denna lokal är del av vårt erbjudande där du kan få upp till 3 hyresfria månader vid tecknande av avtal. För fullständiga villkor och regler, se balder.se/yta eller kontakta oss.

Varmt välkomna på visning!

Omgivning: 
Mitt i city ligger fastigheten Spinneriet, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.
Kommunikationer: 
På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Lätt access ut till större trafikleder.
Service: 
Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.
Fakta
Lokalnummer: 
1078-5441
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

1739 - 2289 kvm

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Robin Pfeiffer

Telefonnummer: 
040-6009680