Du är här
1 / 5

Kammakargatan 48 STOCKHOLM

Representativt med kakelugnar, trägolv och stuckaturer!

Kontorslokal i vacker fastighet med representativ entré och trapphus. Lokalen ligger centralt belägen mitt på Norrmalm, intill Drottninggatan mellan T-Centralen och Odenplan. Trots det centrala läget är Kammakargatan en lugn gata. Lokalen har flera kakelugnar, trägolv och vackra stuckaturer som verkligen ger en exklusiv kontorsmiljö. Pentry och dubbla wc finns. Fönster i två väderstreck. Lokalen ligger en halv entrétrappa upp i porten.

Omgivning: 
Läget på Kammakargatan och dess närområde erbjuder ett stort utbud av lunchställen, restauranger, butiker och service. I området finns också biografer och teatrar. I närheten finns flera parker som Tegnérlunden, Observatorielunden och Vasaparken. Behagligt promenadavstånd till Hötorget, Stureplan och Sergels torg.
Kommunikationer: 
Centralstationen och Cityterminalen ligger endast några få minuters promenad bort. Tunnelbana Rådmansgatan och Odenplan (gröna linjen) finns också nära. Vid Odenplan finns även pendeltåg och ett flertal bussar trafikerar området.
Service: 
Mycket stort serviceutbud finns i området.

Se alla våra lediga lokaler i Stockholm

Fakta
Lokalnummer: 
I993-5004
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

159 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Anders Trotzig

Telefonnummer: 
087353744