Du är här
1 / 5

Kavallerivägen 24 SUNDBYBERG

Varierad planlösning med två pentryn

Lokal med varierande planlösning med kontor och mötesrum i olika storlek. Det finns två pentryn varav ett ligger avskilt med ett pausrum och wc. Kapprum med wc och städrum intill. Totalt finns det tre wc i lokalen. Garageplatser finns att hyra.

Omgivning: 
Rissne är en stadsdel i Sundbyberg med många flerbostadshus byggda i gårdsmiljö och bilfria promenadstråk. Området byggdes under 1980-talet och är nu under förändring och upprustning. Det planeras att byggas ca 350 nya bostäder i centrum, vilket beräknas påbörjas inom ett par år. Ursviks motions- och friluftsområde finns på ca 10 minuters gångavstånd. Det är också nära till Lötsjön och Råstasjön.
Kommunikationer: 
Tunnelbanans blå linje station Rissne ligger tvärs över gatan, till city tar det ca 10 minuter. Flertalet bussar passerar Rissne Centrum, 155 Brommaplan - Akalla, 118 Hallonbergen - Spånga station och Vällingby, 504 Sundbybergs station - Rissne, 512 Solna C - Spånga Station och 157 Danderyds sjukhus - Lunda Industriområde. Tvärbanans Kistagren är under byggnation och passerar Rissne torg, vilket kommer bli en knutpunkt för området. Tvärbanan planeras att nå Rissne år 2023.
Parkering: 
Garage finns intill fastigheten.

Se alla våra lediga lokaler i Sundbyberg

Fakta
Lokalnummer: 
1454-5031
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

265 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Josef Boulaich

Telefonnummer: 
087353735