Du är här

1 / 5

Kungsholmstorg 16 STOCKHOLM

Rymlig sekelskifteslokal med ett kanonläge bredvid Stockholms tingsrätt.

Sekelskifteslokal med fräscha och ljusa kontorsytor med vacker fiskbensparkett på golven och högt i tak. Kontoret har en mestadels rumsindelad planlösning med flertalet kontorsrum samt konferens/mötesrum i varierande storlekar men även en öppen del för den som vill ha ett ett mindre kontorslandskap. Lokalen har en varm och välkomnande känsla med delvis ljusinsläpp från två håll. Här finns pentry, tre toaletter varav två med dusch.

Omgivning: 
Fastigheten är byggd 1898 och består av 6 våningar. Det är en vacker sekelskiftesfastighet precis vid Kungsholmstorg. Byggnaden har en mycket representativ entré med stiliga snickerier och dekormålningar samt en trevlig innergård med uteservering sommartid. Huset har vackra och ljusa kontorslokaler i två plan med balkonger med utsikt ner mot mot Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Det finns fiber indraget i fastigheten.
Kommunikationer: 
Närmaste tunnelbana är Rådhuset (blå linje) som ligger cirka 200 meter från fastigheten. Många bussar åker förbi på Hantverkargatan, till exempel linje 3, 40,62, 52. Enkelt att ta sig ut på både Essingeleden och Centralbron.
Service: 
All tänkbar service finns inom några minuters promenadavstånd. Norrmälarstrand bjuder på härliga promenadstråk och trevliga uteserveringar.
Fakta
Lokalnummer: 
1277-5025
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

332 - kvm

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Madeleine Norrby

Telefonnummer: 
08-7353734