Du är här
1 / 5

Kungsholmstorg 16 STOCKHOLM

Ljus och trevlig kontorslokal intill Kungsholmstorg 16

Ljusa fräscha sekelskiftslokaler med fiskbensparkett och högt i tak. Varierande planlösning med mötesrum i olika storlekar. Pentry samt toalett med dusch finns. Kanonläge bredvid Stockholms tingsrätt och direkt närhet till tunnelbana och all tänkbar närservice.

Omgivning: 
Fastigheten Murmästaren 7 är en vacker sekelskiftesfastighets om 5 våningsplan som byggdes 1898 och som består av kontorslokaler i varierande storlekar. Byggnaden har en representativ entré med stiliga snickerier och dekormålningar. Huset ligger även centralt placerat intill Kungsholmstorg med närhet till ett stort utbud restauranger, cafeér och trevliga uteserveringar. I området finns all tänkbar service och med direkt närhet till avslappnande promenadstråket Norr Mälarstrand. Fiber finns indraget till fastigheten.
Kommunikationer: 
Närmaste tunnelbana är Rådhuset (blå linje) som ligger cirka 200 meter från fastigheten. Många bussar åker förbi på Hantverkargatan, till exempel linje 3, 40,62, 52. Enkelt att ta sig ut på både Essingeleden och Centralbron.
Service: 
All tänkbar service finns inom några minuters promenadavstånd. Norrmälarstrand bjuder på härliga promenadstråk och trevliga uteserveringar.

Se alla våra lediga lokaler i Stockholm

Fakta
Lokalnummer: 
1277-5018
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

216 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Madeleine Norrby

Telefonnummer: 
08-7353734