Du är här
1 / 5

Ledebursgatan 5 MALMÖ

Kontor med närhet till Triangeln med många möjligheter

Nu kan vi erbjuda en genomgående kontorslokal på plan fem i gamla stadshuset på Ledebursgatan 5. Lokalen är idag rumsindelad men det finns möjlighet att skapa en öppen planlösning.

Lokalen är genomgående ljus lokal med utsikt över takåsarna. Välkomnande entré och kontorsrum i olika storlekar, WC, pentry och balkonger mot innergården och Hantverkaregatan. Hiss finns och likaså tillgång till fastighetens delade konferensrum. Allt på 5 minuters promenad från Triangelns tågstation.

Välkomna på visning!

Omgivning: 
Det centrala läget gör att du har många valmöjligheter nära dig. I området finns såväl kommersiella fastigheter som bostadsfastigheter. På några minuters promenadavstånd tar du dig enkelt till Malmös centrum.
Kommunikationer: 
På 600 meters avstånd ligger Citytunnelstationen Triangeln, resan till och från Malmö Central tar mellan 2-3 minuter och Kastrup nås på 15 minuter.
Service: 
Nära till Triangelns köpcentrum och Bergsgatans utbud av lunchrestauranger.
Parkering: 
Det finns inga parkeringsplatser som tillhör fastigheten, däremot finns det allmän parkering på gatorna runt om fastigheten.

Se alla våra lediga lokaler i Malmö

Fakta
Lokalnummer: 
1211-5514
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

177 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Carl-Fabian Larsson

Telefonnummer: 
0406009665