Du är här
1 / 5

Lona Knapes Gata 5 Västra Frölunda

Modern och välplanerad kontorslokal i Högsbo

Välkommen till en mycket fin kontorslokal. Kontoret har en blandning av både öppet kontorslandskap och egna kontorsrum. För den som söker det lilla extra finns möjlighet att bygga egen terrass! Med tillgång till all tänkbar service och granne med köpcentra 421 blir detta en lokal att trivas i. Ta chansen att bli en del av nordens största företagsområde!

Hiss: Ja
Konferensrum: Ja
HWC: Nej

Omgivning: 
Fastigheten är belägen i Högsbo handelsområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde.
Kommunikationer: 
Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Lona Knapes gata" går buss nr 84 till Marklandsgatan via Radiomotet och 751 mot Frölunda Torg via Radiomotet, dessa hållplatser är stora knytpunkter för kollektivtrafiken.
Service: 
I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. I fastigheten ligger köpcentra 421 med butiker såsom ICA MAxi, Apoteket, Dressman, Hemtex, Lindex för att nämna några.
Parkering: 
Det finns goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten samt möjlighet till laddstation vid behov.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1440-5023
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

340 - 685 kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Emil Abrahamsson

Telefonnummer: 
031-109997