Du är här
1 / 5

Lona Knapes Gata 5 VÄSTRA FRÖLUNDA

Fin kontorslokal i expansivt område

Välkommen till ett trevligt kontor med mycket bra läge i Högsbo. Lokalen har ljusinsläpp från två håll vilket gör den ljus och luftig. Planlösningen är idag indelad i kontorsrum av varierande storlek. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning: 
Fastigheten är belägen i Högsbo handelsområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde. Det stora köpcentret 421 ligger intill och erbjuder all typ av service i form av butiker, livsmedelsaffär, gym, restauranger och caféer.
Kommunikationer: 
Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Utanför fastigheten går bussen från hållplats "Lona knapes gata" tar det ca 30 minuter in till centralstationen.
Parkering: 
Fri parkering för våra hyresgäster finns tillgänglig intill fastigheten.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1440-5022
Yta: 

259 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Emil Abrahamsson

Telefonnummer: 
031-109997