Du är här

1 / 5

Magasinsgatan 26 GÖTEBORG

Butikslokal i Göteborgs bästa område!

En tjusig butikslokal innanför Vallgravarna. Butiksdelen är på 190 kvm och därtill finns ett mindre lager på ca. 30 kvm. Magasinsgatan har blivit ett populärt gångstråk med ett högt flöde av människor i omlopp vilket gör lokalen till en perfekt butikslokal med bra skyltning ut mot gatan.

Lokalen är tillgänglig från Februari 2022.

Denna lokal är del av vårt erbjudande där du kan få upp till 3 hyresfria månader vid tecknande av avtal. För fullständiga villkor och regler, se balder.se/yta eller kontakta oss.

Omgivning: 
Central fastighet med kontor, butiker samt bostäder. Fastigheten ligger mitt emellan Kaserntorget och Grönsakstorget på hörnet mellan Magasinsgatan och Södra Larmgatan.
Kommunikationer: 
Flera spårvagnslinjer passerar runt hörnet eller precis utanför dörren. Parkeringsmöjligheter finns i området. Grönsakstorget samt Kungstorgets parkering ligger nära anslutning.
Service: 
Fastigheten är belägen inom Vallgraven där det finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Ni har både Cafeér, restauranger och annan handel som grannar på gatan som tillsammans bidrar till attraktivitet för området.
Fakta
Lokalnummer: 
1221-5205
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

220 - kvm

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Emil Abrahamsson

Telefonnummer: 
031-109997