Du är här
1 / 5

Magistratsvägen 10 LUND

Anpassningsbar lokal med utmärkt skyltläge Nära Ideon och LTH

Verksamhetslokal med egen entré i markplan belägen med perfekt skyltläge intill Norra Ringen och Ideon Science Park. Möjlighet finns att anpassa efter era behov och önskemål både vad gäller planlösning och materialval. Lokalen utförs med pentry och wc.

Goda kommunikationsmöjligheter med egen parkering och busshållplats precis bredvid fastigheten.

Välkomna på visning!

Omgivning: 
Fastigheten ligger i nordöstra Lund precis intill Norra Ringen och forskningsområdet Ideon Science Park och Medicon Village, ett av Lunds mest attraktiva kontorsområde för innovativa och expansiva företag.
Kommunikationer: 
Norra Ringen passerar utanför fastigheten med nära anslutning till E22 för biltrafik. Precis bredvid fastigheten finns hållplatser för region- och lokalbussar till Lund C och Malmö. Lunds centrum ligger endast två kilometer bort och nås enkelt med cykel eller buss.
Service: 
På området finns restauranger, matbutik, hotell och en kort promenad bort ligger Victoria stadion för aktivitet eller Borgarparken och Sankt Hans backar för rekreation.
Parkering: 
Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Se alla våra lediga lokaler i Lund

Fakta
Lokalnummer: 
1176-5202
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

353 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Carl-Fabian Larsson

Telefonnummer: 
0406009665