Du är här

1 / 5

Nellickevägen 20-22 GÖTEBORG

Lyxiga kontor på Lyckholmsområdet

Nu finns det endast få ytor kvar i vårt nybyggda hus i Kvarteret Lyckholms.

De kvarstående ytorna utgörs av 1223 kvm som enkelt kan delas av och göras till kontor om 386, 581, 639 eller tidigare nämnda 1223 kvm. Här får ni tillsammans med oss på Balder och arkitekter utforma ert egna kontor, allt för att skapa så optimala ytor det går för just er. Ni får även vara med och påverka val av material.

För information om pris, inflytt och visning, vänligen kontakta oss så berättar vi mer

Omgivning: 
Kvarteret Lyckholms ligger centralt i Göteborg, strax söder om Liseberg. Tillgängligheten är hög, och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, bil eller cykel. Läget i skärpunkten mellan E6 och riksväg 40 skapar också ett unikt mervärde i form av ett ypperligt skyltläge på husens fasader. När arbetet med Västlänken drar igång blir läget dessutom än mer attraktivt.
Kommunikationer: 
Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation. Kommer du med bil parkerar du i något av de nybyggda parkeringsgaragen eller på parkeringsplatserna i anslutning till kontorshusen. Det finns också goda lastmöjligheter med lastkajer ut mot Nellickevägen.
Service: 
I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer, apotek och Systembolag. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).
Fakta
Lokalnummer: 
1283-5941
Yta: 

1223 - kvm

Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Petter Sundström

Telefonnummer: 
031-109987