Du är här
1 / 5

Nellickevägen 20-22 GÖTEBORG

Välplanerat kontor i modern standard

Välkommen till ett stilrent kontor med en yteffektiv planlösning i det populära Lyckholms på Nellickevägen.

Kontoret är till större del utformat med öppet kontorslandskap som på ett funktionellt sätt kompletteras med mötes och konferensrum i olika storlekar. Kontoret omges av stora fönster vilket resulterar i ett bra ljusinsläpp i hela lokalen.

Omgivning: 
Kvarteret Lyckholms ligger centralt i Göteborg, strax söder om Liseberg. Tillgängligheten är hög, och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, bil eller cykel. Läget i skärpunkten mellan E6 och riksväg 40 skapar också ett unikt mervärde i form av ett ypperligt skyltläge på husens fasader.
Kommunikationer: 
Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation.
Service: 
I receptionen i A-huset erbjuds en mängd olika servicetjänster! Kemtvätt, lagning av mobiltelefoner, kontorsstäd och event är bara ett urval av kvalitetstjänsterna som erbjuds. I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer, apotek och Systembolag. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1283-5943
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

497 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Emil Abrahamsson

Telefonnummer: 
031-109997