Du är här

1 / 5

Nellickevägen 20-22 GÖTEBORG

Ta möjligheten och hyr ett modernt kontor med industriell känsla i ett område där den anrika bryggerihistorien gör sig påmind.

De annonserade kontorsplanen sträcker sig på 2 440 kvadratmeter där varje våningsplan har kapacitet för cirka 90 arbetsplatser. I lokalen strömmar ljuset fritt och skapar en fantastisk arbetsmiljö. Här har ni även möjlighet att vara med och påverka planlösning och materialval så att kontoret gynnar er verksamhet på bästa sätt.

I området sprudlar det av företagsamhet från morgon till kväll, med en mängd verksamheter som redan är i full aktivitet i de två nya hus som står färdigbyggda intill den gamla bryggerimiljön.

I kvarteret finns kontor, konferenslokaler, restaurang och inte minst, en grönskande innergård. Nu kompletterar vi detta centralt belägna område med ett kontorshus på 7 våningar om totalt ca 6400 kvm.

Beräknad inflytt är satt till höst/vinter 2019. För mer information om projektet besök gärna www.lyckholms.se

Omgivning: 
Kvarteret Lyckholms ligger centralt i Göteborg, strax söder om Liseberg. Tillgängligheten är hög, och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, bil eller cykel. Läget i skärpunkten mellan E6 och riksväg 40 skapar också ett unikt mervärde i form av ett ypperligt skyltläge på husens fasader. När arbetet med Västlänken drar igång blir läget dessutom än mer attraktivt.
Kommunikationer: 
Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation. Kommer du med bil parkerar du i något av de nybyggda parkeringsgaragen eller på parkeringsplatserna i anslutning till kontorshusen.
Service: 
I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer och träningsanläggningar. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).
Parkering: 
Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Fakta
Lokalnummer: 
K1
Yta: 
2440m2

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

David Fridén