Du är här
1 / 5

Nellickevägen 20-22 GÖTEBORG

Lyckholms disponentvilla, en unik K-märkt lokal!

Välkommen Lyckholms disponentvilla!

Denna otroligt inbjudande fastighet där varje rum är helt unikt och väl bevarat. Lokalen är uppdelad i större rum som kan nyttjas till öppna kontorsytor och konferenslokaler beroende på hur verksamheten vill sitta.

Fastigheten är K märkt vilket innebär att ingen anpassning eller förändring av är tillåten, detta gäller både invändigt som utvändigt.

Hiss - Nej
HWC - Ja

Vänligen kontakta oss för mer information och visning!

Omgivning: 
Kvarteret Lyckholms ligger centralt i Göteborg, strax söder om Liseberg. Tillgängligheten är hög, och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, bil eller cykel. Läget i skärpunkten mellan E6 och riksväg 40 skapar också ett unikt mervärde i form av ett ypperligt skyltläge på husens fasader. När arbetet med Västlänken drar igång blir läget dessutom än mer attraktivt.
Kommunikationer: 
Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation. Kommer du med bil parkerar du i något av de nybyggda parkeringsgaragen eller på parkeringsplatserna i anslutning till kontorshusen. Det finns också goda lastmöjligheter med lastkajer ut mot Nellickevägen.
Service: 
I receptionen i A-huset erbjuds en mängd olika servicetjänster! Kemtvätt, lagning av mobiltelefoner, kontorsstäd och event är bara ett urval av kvalitetstjänsterna som erbjuds. I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer, apotek och Systembolag. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1283-5000
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

650 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Emil Abrahamsson

Telefonnummer: 
031-109997