Du är här
1 / 5

Nellickevägen 20-22 GÖTEBORG

Kontor i världsklass med 360 graders utsikt över Göteborg

Välkommen till detta fantastiska kontor med utsikt i alla väderstreck. Kontoret ligger högt upp i vårt A-hus och förutom fantastisk utsikt så får ni även ett lika bra ljusinsläpp i hela lokalen.

Detta är en chans till en kontorslokal med fina ytskikt som har majoritet öppen planlösning med kompletterande mötes och konferensrum. köksdelen är stor och kan samla personalen på ett härligt sätt över lunchen.

Omgivning: 
Kvarteret Lyckholms ligger centralt i Göteborg, strax söder om Liseberg. Tillgängligheten är hög, och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, bil eller cykel. Läget i skärpunkten mellan E6 och riksväg 40 skapar också ett unikt mervärde i form av ett ypperligt skyltläge på husens fasader.
Kommunikationer: 
Spårvagnshållplatsen ligger bara 100 meter bort, hållplats Almedal, och på några minuter är du sedan vid Göteborgs centralstation.
Service: 
I receptionen i A-huset erbjuds en mängd olika servicetjänster! Kemtvätt, lagning av mobiltelefoner, kontorsstäd och event är bara ett urval av kvalitetstjänsterna som erbjuds. I närområdet finns bland annat restauranger, mataffärer, apotek och Systembolag. Avenyn, Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1283-5481
Yta: 

865 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Emil Abrahamsson

Telefonnummer: 
031-109997