Du är här
1 / 5

Nybrogatan 19 SUNDSVALL

Skyltläge- lokal om 90 kvm med lagerytor

Ljus lokal med stora skyltfönster mitt i Sundsvalls citypuls, välkommen in! Lokalen omfattar 90 kvm butiksyta med tillhörande källardel/lager. Lokalens entré är i markplan omgiven av stora skylfönster med härligt ljusinsläpp. Högt till tak, öppen yta samt fönster i flera riktningar ger en rymd och möjlighet till att utforma en lokal efter ert behov. Lokalens fastighet ligger på Nybrogatan, några tvärgator från Sundvalls torg, gatan har god puls av både fotgängare och bilar, möjlighet till spontanhandel är god. Totala ytan för lokalen är 246 kvm.

Omgivning: 
Citypuls blandas med promenadstråk, grönområde och parker såsom Vängåvan med sin vackra fontän av Sofia Gisberg som stod klar 1886. Stadskärnan utgörs mestadels av magnifika stenstadsfastigheter med klassiska fasader och torn som mixas med modern nyproduktion. Flanera längs Selångers- ån som leder ut mot hamninloppet som omges av fantastisk nyproduktion, småbåtshamn, caféer och parker. Här finns Kulturmagasinet med museum, bibliotek och restaurang. Ståtliga Gustav Adolfs kyrka som man ser från hela city, simanläggning och äventyrsbadet Himlabadet samt en fotbollsarena för både GIF Sundsvall och Sundsvalls Damfotboll.
Kommunikationer: 
Busstation Navet samt ett nybyggt Resecentrum med dagliga avgångar med snabbtåget SJ3000 återfinns på gångavstånd. I anslutning till fastigheten finns busshållplats. Påfart för E4 nås på några minuter, via E4 Norr når man Sundsvall Timrå Airport.
Service: 
I området finns gott om restauranger för både lunch och finare middagar, flertalet caféer och på sommaren mysiga små glasskiosker och uteserveringar. När det gäller shopping finns det mesta i området, inte minst på Storgatan som kantas av butiker och in: Gallerian. I centrum finner du självklart det mesta som mataffärer, närbutik, polisen samt en rad företag av olika slag. Även primärvård, folktandvård samt mödravård återfinns. På 10 minuters avstånd finner du Hotell Södraberget som erbjuder SPA-behandlingar, bad och en fantastisk utsikt över Sundsvall och dess hamninlopp.
Parkering: 
Flertalet allmänna parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten samt parkeringsgarage på gångavstånd.

Se alla våra lediga lokaler i Sundsvall

Fakta
Lokalnummer: 
41004-3001
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

90 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Katharina Engebo

Telefonnummer: 
060-524559