Du är här

1 / 5

Nybrogatan 19 SUNDSVALL

Trevlig butikslokal med stora skyltfönster

Välkommen till en trevlig lokal med stora skyltfönster mitt i centrala Sundsvall. Lokalen omfattar 90 kvm butiksyta med tillhörande källardel/lager. Lokalen har direkt ingång från markplan och på denna gata som är endast några tvärgator från Stora torget och gågatan är det mycket rörelse av både fotgängare och bilar, så möjlighet till spontanhandel är god.

Omgivning: 
Här finns Stadsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, äventyrsbad, GIF Sundsvalls hemmaplan NP3 Arena och Sporthallen, som också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn, promenadstråk, teater- och musikscener och mycket, mycket mer.
Kommunikationer: 
Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun.Sundsvalls centralstation ligger på promenadavstånd och har flera avgångar dagligen med snabbtåget SJ3000 från Stockholm samt även flera dagliga avgångar med "Nabotåget" från Östersund och Åre. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall direktflyg till Stockholm, Gotland, Karlstad, Göteborg och Luleå.
Service: 
Här finner du självklart det mesta som banker, posten, polisen, mataffärer, närbutiker och en rad företag av olika slag. Vårdcentralen Centrum och Folktandvården Centrum Sundsvall finns i närheten.
Fakta
Lokalnummer: 
41004-3001
Yta: 

90 - kvm

Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Marléne Rosdahl Eng

Telefonnummer: 
060-524563