Du är här
1 / 5

Östermalmsgatan 26B STOCKHOLM

Ledig kontorslokal på A house Ark!

Rå kontorslokal med attityd! Öppna ytor kombinerat med kontor och mötesrum i olika storlekar, välkomnande pentry samt 3 toaletter. Lokalen är en del av A house Ark – en destination för mat, mode, musik och media, där ni har en egen yta men med tillgång till husets delade resurser och erbjudanden. Genom ett serviceavtal med A house finns det möjlighet att nyttja mötesrum, eventlokaler, ta del av medlemsförmåner och programverksamhet, en reception som tar emot era besökare och hanterar er post, samt ett internt nätverk av byråer, formgivare, illustratörer och nischverksamma företag att samarbeta med.

A house skapar destinationer som stimulerar kreativ utveckling och innovation. Inom varje hus faciliterar A house levande mötesplatser genom coworking, eventlokaler, programverksamhet och restauranger, där varje del blir ett kugghjul i maskineriet som inspirerar till denna utveckling. Läs mer om A house – www.ahouse.se.

Omgivning: 
Den brutalistiska gamla Arkitekturskolan har fått sin upprättelse och har utvecklats till en central mötesplats med fokus på mat, mode, media och musik.
Kommunikationer: 
Bra kommunikationer med både tunnelbana och Roslagsbana. I direkt närhet finns även busshållplatser.
Service: 
Utöver den service som A house erbjuder finns all tänkbar service i närområdet.

Se alla våra lediga lokaler i Stockholm

Fakta
Lokalnummer: 
1567-5002
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

400 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Madeleine Norrby

Telefonnummer: 
08-7353734