Du är här
1 / 5

Petter Heléns Gata 2 SKÖVDE

I vårt nyrenoverade kontorshotell finns plats för 13 små företagare i eget kontor. Gemensamhetsytor i form av ett inbjudande väntrum, stort konferensrum för 14 sittande personer samt kök/pentry och wc ingår. Givetvis sköter vi städ på de gemensamma ytorna. Här har du möjlighet att knyta nya affärskontakter med någon av de andra egenföretagarna. Boka din visning redan idag!

Omgivning: 
Skövde är en mångfaldig industriort. Både Volvo Powertrain och Volvo Cars har anläggningar här, men även Paroc, Ceijn och Cementa - för att nämna några av de större. Skövde är dessutom en shoppingstad med stort utbud. Flertalet shoppingcentra såsom Stallsiken och Elins Esplanad hittar du här och i centrum finns Commerce med över 40 butiker.
Kommunikationer: 
Skövde Resecentrum är 5-10 minuters gångväg bort. Framme i Skövde resecentrum är du mitt i de centrala delarna. Härifrån kan du utforska Skövde eller använda dig av kollektivtrafiken som knyter samman Skaraborg för att transportera dig vidare. Från resecentrum utgår bussar, tåg och taxi.

Se alla våra lediga lokaler i Skövde

Fakta
Lokalnummer: 
5020-5060
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

13 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Angelica Hein

Telefonnummer: 
0500-478851