Du är här
1 / 5

Petter Heléns Gata 2 SKÖVDE

Kontorshotell

Har du tröttnat att jobba på distans och söker nya arbetskamrater? Då kanske ett kontor i vårt kontorshotell skulle passa. Här kan du välja att sitta enskilt på ditt eget kontor eller söka sällskap av någon av våra andra företagare. Vi har färdigställda kontor att flytta in i och fri tillgång till gemensamhetsutrymmen såsom konferens och kök/pentry. Hör av dig så bokar vi tid för visning.

Omgivning: 
Skövde är en mångfaldig industriort. Både Volvo Powertrain och Volvo Cars har anläggningar här, men även Paroc, Ceijn och Cementa - för att nämna några av de större. Skövde är dessutom en shoppingstad med stort utbud. Flertalet shoppingcentra såsom Stallsiken och Elins Esplanad hittar du här och i centrum finns Commerce med över 40 butiker.
Kommunikationer: 
Skövde Resecentrum är 5-10 minuters gångväg bort. Framme i Skövde resecentrum är du mitt i de centrala delarna. Härifrån kan du utforska Skövde eller använda dig av kollektivtrafiken som knyter samman Skaraborg för att transportera dig vidare. Från resecentrum utgår bussar, tåg och taxi.

Se alla våra lediga lokaler i Skövde

Fakta
Lokalnummer: 
5020-5058
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

12 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Angelica Hein

Telefonnummer: 
0500-478851