Du är här
1 / 5

Rådhusgatan 39A SUNDSVALL

Lokal för kontor med skyltläge och citypuls

Mitt i Sundsvalls citypuls, välkommen in i denna lokal! 103 m2 lokal i markplan med stora fönster, högt till tak, öppna ytor samt 2st mindre kontorsrum. Pentry med kokmöjlighet samt ett större konferensrum alternativt grupprum eller förvaring.
Lokalens yta och rymd ger möjlighet till att utformas efter Er verksamhet. Lokalens fastighet ligger i korsningen Rådhusgatan och Varvsgränd, några tvärgator från Sundvalls torg.

Omgivning: 
Citypuls blandas med gågator, grönområde och parker såsom Hantverksparken med sina vackra körsbärsträd och aktivitetsstationer. Stadskärnan utgörs mestadels av magnifika stenstadsfastigheter med klassiska fasader och torn som mixas med modern nyproduktion. Flanera längs Selångers- ån som leder ut mot hamninloppet som omges av fantastisk nyproduktion, småbåtshamn, caféer och parker. Här finns Kulturmagasinet med museum, bibliotek och restaurang. Ståtliga Gustav Adolfs kyrka som man ser från hela city, simanläggning och äventyrsbadet Himlabadet samt en fotbollsarena för både GIF Sundsvall och Sundsvalls Damfotboll.
Kommunikationer: 
Busstation Navet samt ett nybyggt Resecentrum med dagliga avgångar med snabbtåget SJ3000 återfinns på gångavstånd. I närhet till fastigheten finns busshållplats. Påfart för E4 nås på några minuter, via E4 Norr når man Sundsvall Timrå Airport.
Service: 
I området finns gott om restauranger för både lunch och finare middagar, flertalet caféer och på sommaren mysiga små glasskiosker och uteserveringar. När det gäller shopping finns det mesta i området, inte minst på Storgatan som kantas av butiker och in: Gallerian. I centrum finner du självklart det mesta som mataffärer, närbutik, Systembolaget samt en rad företag av olika slag. Även primärvård, folktandvård samt mödravård återfinns. På 10 minuters avstånd finner du Hotell Södraberget som erbjuder SPA-behandlingar, bad och en fantastisk utsikt över Sundsvall och dess hamninlopp.
Parkering: 
Flertalet allmänna parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten samt parkeringsgarage på gångavstånd.

Se alla våra lediga lokaler i Sundsvall

Fakta
Lokalnummer: 
10378-6002
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

103 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Katharina Engebo

Telefonnummer: 
060-524559